Hieronder vindt u verkeerszuilen die door Kiestra Parkeertechniek worden geleverd.
Indien gewenst kunt u meer informatie over onze verzinkbare palen lezen of een van de onderstaande brochures downloaden.

Faac Verkeerszuil J275

Faac Verkeerszuil J275
Faac Verkeerszuil J275

J275 HA verkeerszuil

De FAAC J275 HA is een automatische, hydraulische, robuuste verkeerszuil die aanbevolen wordt bij dagelijkse frequente doorgangen. Zeer geschikt voor stadsafsluitingen maar ook voor afsluitingen van particuliere of bedrijfsterreinen. Deze hydraulische verkeerszuil wordt ook wel gebruikt als ramkraak beveiliging bij panden met diefstalgevoelige producten of autoshowrooms.

De hydraulische verkeerszuil is in 2 hoogtes verkrijgbaar, 60 en 80 centimeter en heeft een diameter van 27,5 cm. De wanddikte is 7 mm. wat een impact tot wel 207 Kilojoules kan hebben.Standaard is deze verkeerszuil uitgevoerd met LED verlichting en een akoestische bewegingsmelder in de kop alsmede een reflecterende band om de zichtbaarheid te vergroten.

De verkeerszuilen zijn te leveren in een RVS 316 met satijnfinish en in een stalen, gecoate versie RAL7021.

Zeer onderhoudsvriendelijk verkeerszuilen door eenvoudig te demonteren pompunit.Onderhoud aan een dergelijke zuil is gemakkelijk door 1 persoon te doen. De verkeerszuil is te bedienen met handzenders, GSM module, toegangscontrole, kentekenherkenning, maar ook door een detectielus. Een detectielus voor beveiliging is te zeerste aan te bevelen, deze voorkomt dat de zuil gaat stijgen als er een voertuig boven staat
In deze serie zijn ook vaste verkeerszuilen verkrijgbaar, hiermee kun je een brede afzetting voor voertuigen creëren met het zelfde gezicht.

Download de brochure

Faac Verkeerszuil J200

Faac Verkeerszuil J200
Faac Verkeerszuil J200

J200HA verkeerszuil

De J200 HA is een automatische, hydraulische verkeerszuil die aanbevolen wordt bij residentiële en bedrijfsmatige doorgangen. Denk aan afsluitingen van particuliere of bedrijfsterreinen. Ideaal om de verkeerszuilen op een inrit, achter een poort of garagedeur te plaatsen om zodoende uw wagenpark te beschermen tegen diefstal.Ook zeer geschikt als ramkraak beveiliging

De hydraulische verkeerszuil is 60 centimeter hoog en de diameter is 20 cm. De wanddikte is 6 mm. De verkeerszuilen hebben een reflecterende band en zijn optioneel uit te voeren met LED verlichting en een akoestische bewegingsmelder in de kop.

Te leveren in een RVS 316 met satijnfinish en in een gecoate versie RAL7021.

De verkeerszuilen zijn gemakkelijk te plaatsen, de unit wordt compleet voor gemonteerd geleverd.

Zeer onderhoudsvriendelijk verkeerszuilen door eenvoudig te demonteren pompunit.Aan te sturen met handzenders, GSM module, toegangscontrole, kentekenherkenning. Een detectielus voor beveiliging is te zeerste aan te bevelen, deze voorkomt dat de zuil gaat stijgen als er een voertuig boven staat.

Ook in deze serie zijn ook vaste verkeerszuilen verkrijgbaar om een egaal beeld te krijgen rondom uw pand.

Download de brochure

Zie hier de kracht van de grotere Faac verkeerszuil J355......