AUTOMATISCHE KENTEKENREGISTRATIE VAN KIESTRA PARKEERTECHNIEK

Heeft u een parkeerplaats en bent u op zoek naar een betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing om uw parkeerplaats af te sluiten met een slagboom? Kies dan voor een parkeersysteem van Kiestra Parkeertechniek, zoals bijvoorbeeld het parkeersysteem met automatische kentekenregistratie.

Voordelen van onze automatische kentekenregistratie

  • Kentekens worden bewaard middels snapshots;
  • Meerdere kentekens per persoon is mogelijk;
  • Uitgebreide toegangscontrolesysteem inclusief tijdschema’s;
  • Meerdere kentekens per persoon mogelijk;
  • Intelligentie: snapshots worden automatisch gecorrigeerd wanneer de hoek afwijkt;
  • Snapshots van mindere kwaliteit worden gelezen, waardoor er een hogere hitrate is;
  • Leest grotendeels alle Europese kentekens en vele overige landen;
  • Constante cyclus, geen externe triggers nodig;
  • Herkenningsgebied is te selecteren in het beeld.

PARKEERSYSTEEM MET AUTOMATISCHE KENTEKENREGISTRATIE

Een parkeersysteem met automatische kentekenregistratie is een gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en veilig systeem om uw parkeerplaats af te sluiten met een slagboom en slechts toegankelijk te maken voor enkele bezoekers. Heeft u bijvoorbeeld een parkeerplaats bij een kantoorpand, dan kunt u deze parkeerplaats afsluiten met een parkeersysteem met automatische kentekenregistratie om ervoor te zorgen dat enkel gewenste bezoekers het bedrijf betreden.

Als het parkeersysteem met automatische kentekenregistratie wordt geïnstalleerd, kunt u namelijk zelf aangeven voor welke kentekens de slagboom van de parkeerplaats automatisch moet openen. Komt er een auto aanrijden die in het systeem staat, dan gaat de slagboom automatisch open na het herkennen van het kenteken. Komt er een auto aan die niet in het systeem staat, dan blijft de slagboom gesloten.

EEN HONDERD PROCENT VEILIG PARKEERSYSTEEM

Alle kentekens die door het parkeersysteem met automatische kentekenregistratie worden geregistreerd, worden opgeslagen in het systeem van het parkeersysteem. Ook als een kenteken niet wordt herkend door het parkeersysteem en de slagboom niet geopend wordt, wordt het kenteken van de betreffende auto in het systeem opgeslagen. Dit kenteken kan, indien nodig, later nog opgezocht worden in het systeem. En omdat het parkeersysteem alleen gebruikt kan worden door kentekens die in het parkeersysteem staan, weet u zeker dat er geen onbevoegden op uw terrein kunnen komen. Maakt u gebruik van dit parkeersysteem, dan weet u dus zeker dat uw parkeerterrein te allen tijde honderd procent veilig blijft.

EEN GEBRUIKSVRIENDELIJK PARKEERSYSTEEM

Tot slot is het parkeersysteem met automatische kentekenregistratie niet alleen veilig door de automatische kentekenregistratie en het buiten de deur houden van onbevoegden, maar is het systeem ook gebruiksvriendelijk. Zo heeft u geen sleutels of pasjes meer nodig om uw slagboom te openen, maar komt u simpelweg aanrijden in uw auto om de slagboom automatisch omhoog te zien gaan. U hoeft niet meer te wachten, niet meer vlak naast de slagboom te stoppen en niet meer op zoek te gaan naar de sleutel of het pasje, maar rijdt rustig de parkeerplaats binnen door de automatisch geopende slagboom van Kiestra Parkeertechniek.

Wilt u meer weten over het parkeersysteem met automatische kentekenregistratie? Neem dan vrijblijvend contact op.