GSM openers

GSM Openers

Toegangscontrole Systemen

Lussen&Detectoren

TOEGANGSCONTROLE

Op het gebied van toegangscontrole heeft Kiestra Parkeertechniek diverse oplossingen.
De eerste vraag is; wilt u toegansgcontrole MET of ZONDER registratie? Oftewel, wilt u weten wie er op welk tijdstip toegang heeft gekregen? Of maakt dat niet zoveel uit en hoeft u dat niet te weten?

Toegangscontrole zonder registratie:
Onder deze categorie vallen alle systemen die niet persoonsgebonden zijn of tijdstippen van gebruik opslaan. Een aantal van deze middelen zijn zowel met als zonder registratie te gebruiken als men de optionele software aanschaft en installeerd.

Voorbeelden van toegangscontrole zonder registratie zijn:

Voorbeelden van toegangscontrole met registratie zijn:

Handzender met software, gekoppeld PC
Tag, druppel of pasjessysteem met software, gekoppeld aan PC
Kentekenherkenning of kentekenregistratie
GSM module met software, gekoppeld aan PC

De afweging die u als gebruiker kunt maken is of u het belangrijk vind om te weten wie en wanneer iemand de slagboom of verkeerszuil bediend heeft. Indien dat voor u geen belang heeft kunt u met een eenvoudig systeem uit de voeten.

Indien u het echter wel belangrijk vind is een systeem met registratie voor u de juiste keuze.Steeds meer eigenaren van bedrijfspanden, jachthavens en campings geven tegenwoordig de voorkeur aan kentekenherkenning of kentekenregistratie. De gebruiker hoeft namelijk niets meer te doen als in het zicht van de kentekencamera te komen en de slagboom of verkeerszuil geeft direct toegang als het juiste kenteken gelezen is.

Uiteraard zijn er ook combinaties mogelijk van verschillende toegangscontrole systemen.

In ons assortiment hebben wij ook een barcodesysteem waarbij men een barcodeticket krijgt bij het inrijden, dat ticket binnen, bijvoorbeeld bij de receptie of kassa, moet laten valideren (al dan niet tegen betaling) om zodoende weer uit te kunnen rijden.

Graag helpen wij u bij het kiezen van het juiste systeem en zullen zo goed mogelijk naar uw wensen luisteren en daar een passend advies bij geven.
Wij leveren ook de toebehoren zoals de zuilen om de paslezer / drukknop / cijfercode / intercom op te bevestigen of een mast om de kentekenherkenning camera aan te hangen

Contact opnemen