EEN GROTE DIVERSITEIT AAN AUTOMATISCHE SLAGBOMEN

Kiestra Parkeertechniek maakt gebruik van de kwaliteit en vakkundigheid van FAAC en Genius automatische slagbomen. Met de veelzijdigheid van onze automatische slagbomen is er altijd een slagboom die aan uw eisen voldoet. Volledige veiligheid, langdurige betrouwbaarheid en elektronische intelligentie zorgen ervoor dat de automatische slagboom tot zijn recht komt op uw terrein.

DE VOORDELEN VAN AUTOMATISCHE SLAGBOMEN

De automatische slagbomen van Kiestra Parkeertechniek zijn veilig, betrouwbaar en door de technologische voorsprong nog jarenlang te gebruiken. De slagboomkasten zijn gemaakt van gehard staal wat schade minimaliseert. Onbevoegde toegang zal met de automatische slagbomen van Kiestra parkeertechniek tot het verleden behoren.

Automatische SLAGBOOM van GENIUS SPIN

De Genius Spin 4 en 6 serie is een elektromechanische slagboom. Ideaal voor laag en semi frequent gebruik. Leverbaar met bomen van 2,5 tot 8 meter. We beschikken met de huismerk Genius over een aantal voordelige en kwalitatieve oplossingen slagbomen.

 • SERIE SPIN-3 & SPIN-4:

Elektromechanische slagboom voor snelle diensten

 • SERIE SPIN-6

Voor ingangen met grote afmetingen.

Download hier de brochure van onze automatische slagboom Genius Spin

 

RAINBOW

De Genius Rainbow is een zelfblokkerende elektromechanische slagboomaandrijving werkend op 24V, geschikt voor parkeerterreinen, inritten van bedrijfsterreinen of particuliere terreinen. Solide, robuuste zelfdragende plaatstalen constructie welke na een kataforese-behandeling afgewerkt is met een poedercoating.

De Genius Rainbow slagbomen zijn leverbaar in 3 uitvoeringen:

 • De Rainbow 324 Serie voor bomen tot 3 meter.
 • De Rainbow 524 Serie voor bomen van 3 t/m 5 meter.
 • De Rainbow 724 Serie voor bomen van 5 t/m 7 meter.

Voordelen:

 • Bovengemiddeld gebruiksintensiteit, doordat de slagbomen minder heet worden
 • Goede levensduur
 • Geschikt voor residentiele toepassingen door de veiligheid
 • Bij stroomuitval kunnen de slagbomen alsnog bediend worden door een optionele bijkomende accu

Download hier de brochure van onze slagboom Genius Rainbow


FAAC SLAGBOMEN

De Faac B680 is speciaal ontwikkeld voor doorgangen met een hoge frequentie van het passerende verkeer. Voor situaties waarin snelle opening vereist wordt, is de snelheid electronisch regelbaar:

 • SERIE 620 STD: Geschikt voor masten tot 5 meter. Met een openingstijd van 4 seconde en een gebruiksfrequentie van 70% is dit een zeer goede keuze.
 • SERIE 620 RAPIDA: Geschikt voor masten tot vier meter. Deze automatische slagboom beschikt over een zeer snelle openingstijd van minder dan twee seconden! Ook is deze slagboom leverbaar met knikarm voor gebruik in lage ruimtes. Gebruiksfrequentie 100%
 • SERIE 640: Geschikt voor masten tot zeven meter. De slagboom is geschikt voor het beheer van verkeer bij grote ondernemingen. Deze automatische slagboom is uitbreidbaar met optionele kaart voor meer technologisch gemak. Gebruiksfrequentie 100%
 • SERIE 642 INOX: Met een lengte tussen vier en zeven meter is deze automatische slagboom geschikt voor grote ondernemingen. Deze slagboom biedt betrouwbaarheid en veiligheid en een goede look door het gebruik van roestvrij staal en een optioneel schaarhek. Gebruiksfrequentie 100%

Download hier de brochure van onze FAAC slagbomen

Kiestra Parkeertechniek biedt maatwerk automatische slagbomen. Wij bieden u tevens parkeeroplossingen middels kentekenregistratieverkeerszuilen en toegangscontrole. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze specialisten!

 

Kiestra levert kwalitatieve FAAC & Genius automatische slagbomen. Kies de automatische slagboom die bij u past. Onze vakmensen staan u graag te woord!