HET GEMAK VAN EEN KENTEKEN REGISTRATIE CAMERA

Een kenteken registratie camera is een camera die ingesteld wordt om specifieke kentekens te herkennen en vervolgens een bepaalde actie in gang te zetten als het kenteken op het beeld wordt herkend. Heeft u bijvoorbeeld een slagboom en wilt u dat deze slagboom automatisch geopend wordt als er een bepaald kenteken voor de slagboom staat? Dan kunt u dit regelen met een kenteken registratie camera van Kiestra Parkeertechniek. Hoe een kenteken registratie camera precies werkt en wat het gemak is van een kenteken registratie camera, leest u op deze pagina

DE WERKING VAN EEN KENTEKEN REGISTRATIE CAMERA

Een kenteken registratie camera ziet eruit als een normale camera, maar wordt zo ingesteld dat de camera specifieke kentekens kan herkennen. Wordt er een kenteken herkend, bijvoorbeeld omdat de betreffende auto voor de slagboom staat te wachten, dan geeft de kenteken registratie camera een teken tot actie. In het geval van een parkeerplaats betekent dit bijvoorbeeld dat de slagboom automatisch open gaat, simpelweg omdat het systeem een signaal krijgt dat er een kenteken is herkend.

KENMERKEN

  • Kentekens worden middels snapshots bewaard;
  • Automatische correctie van snapshots op het moment dat de hoek afwijkt;
  • Snapshots van mindere kwaliteit worden gelezen;
  • Accuratesse van 90-98%
  • Leest zo goed als alle Europese kentekens en vele overige landen; Lees hierover meer.
  • Meerdere kentekens per persoon mogelijk.

EEN VEILIG SYSTEEM

Daar komt nog bij dat het systeem met de kenteken registratie camera niet alleen gemakkelijk is in gebruik en veel tijd en moeite bespaart, maar bovendien erg veilig is. Wordt het kenteken van de auto namelijk niet herkend door de camera, dan gaat de slagboom simpelweg niet open. Het forceren van de slagboom heeft in dit geval ook geen zin, want de slagboom wordt enkel geopend voor auto’s die door de camera worden herkend. Op deze manier komen er geen onbevoegden op een terrein en biedt de bijzondere camera van Kiestra Parkeertechniek een unieke vorm van veiligheid aan een parkeerterrein.

Bent u benieuwd of de camera van Kiestra Parkeertechniek ook op uw parkeerplaats past of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.