Beveilig uw parkeerterrein met een kenteken registratie systeem

Wilt u uw parkeerterrein goed beveiligen, zodat alleen bevoegden het parkeerterrein kunnen betreden? Kies dan voor een kenteken registratie systeem van Kiestra Parkeertechniek. Door gebruik te maken van een kenteken registratie systeem van Kiestra Parkeertechniek, weet u namelijk zeker dat alleen mensen met officiële toegang uw parkeerterrein kunnen betreden.
Hoe het kenteken registratie systeem van Kiestra Parkeertechniek precies werkt, leest u op deze pagina.

De werking van het innovatieve systeem

Waar de meeste parkeerterreinen betreden worden door gebruik te maken van een sleutel of een kastje om een slagboom te openen, wordt er bij een parkeerterrein met een kenteken registratie systeem gebruik gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige camera. Deze camera registreert het kenteken van de auto die aan komt rijden en als dit kenteken in het kenteken registratie systeem voorkomt als goedgekeurd kenteken, gaan de slagbomen van het parkeerterrein automatisch open. Staat het kenteken niet in het kenteken registratie systeem omdat de betreffende auto geen toegang heeft tot het parkeerterrein, dan blijven de slagbomen gesloten en kan de auto niet inrijden. Op deze manier kan er eenvoudig toegang gegeven worden aan bevoegden, maar worden onbevoegden tegelijkertijd op een slimme manier buiten het terrein gehouden. Dit maakt het kenteken registratie systeem van Kiestra Parkeertechniek honderd procent veilig voor alle gebruikers.

Eenvoudig het parkeerterrein op:

Naast het feit dat het kenteken registratie systeem van Kiestra Parkeertechniek voor honderd procent veilig is, biedt het kenteken registratie systeem bovendien een gebruiksvriendelijke, eenvoudige en prettige oplossing om een parkeerterrein in te rijden. In plaats van op zoek te moeten naar een sleutel, bij het inrijden zo dicht mogelijk naast het kastje te parkeren om de sleutel of het pasje in te steken en te klungelen om de sleutel of het pasje op de juiste manier in de slagboom te steken, kunt u met het kenteken registratie systeem van Kiestra Parkeertechniek eenvoudig doorrijden met uw auto. Hierdoor bespaart u niet alleen geklungel met een sleutel of een pasje, maar bent u bovendien sneller op het parkeerterrein. En waar u een sleutel of pasje kwijt kan raken, is dit bij het kenteken registratie systeem natuurlijk niet aan de orde. Kortom: naast veiligheid, biedt het registratie systeem ook comfort. Bent u geïnteresseerd in het systeem voor uw parkeerterrein? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Kiestra Parkeertechniek en laat uw parkeerterrein uitbreiden met het veilige
en gebruiksvriendelijke systeem.