Het komt steeds vaker voor en het is een probleem dat zich meestal alleen maar uitbreid, om deze reden willen veel organisaties en instellingen gaan werken aan de parkeerproblemen rondom hun pand. Moet het aantal parkeerplaatsen uitgebreid worden, kan het autoverkeer beperkt worden of parkeren mensen bij uw pand die hier eigenlijk niet horen te parkeren?

Kiestra Parkeertechniek biedt parkeeroplossingen en kan u bij al deze parkeerproblemen helpen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van parkeeroplossingen, terreinafsluiting, parkeerproblematiek en toegangstechniek hebben wij een team van professionele, zakelijke en innovatie mensen kunnen vormen.

UW PARKEERPROBLEEM IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN.

Het oplossen van het parkeerprobleem kan u een aantal grote voordelen opleveren:

  • zorgen voor een betere bereikbaarheid van uw organisatie
  • hoge kostenbesparing op lange termijn
  • meer tevreden werknemers en bezoekers.

U kunt o.a. gebruik maken van onze FAAC bollard. Deze metalen cilinder kan op commando omhoog en omlaag, hierdoor beschermt u uw parkeerplaats tegen ongewenste gebruikers. Ook voor individuele parkeerplaatsen zijn er parkeeroplossingen in de vorm van (automatische) parkeerbeugels of handmatig te bedienen RVS palen. Als huizenverhuurder kunt u dit als extra service aanbieden aan uw huurder, bedenkt u zich eens hoeveel huurders wel een parkeerplaats hebben bij hun woning maar waarbij deze in gebruik is door iemand anders. Door Kiestra Parkeertechniek in te schakelen wordt dit parkeerprobleem opgelost.

PARKEERPROBLEMEN BIJ UW WINKEL.

Een ander veel voorkomend probleem, het parkeerterrein bij uw winkel. Mensen die niet voor uw winkel komen, parkeren wel de auto op uw parkeerterrein. U verliest veel parkeerruimte en u en uw klanten zijn de dupe van dit parkeerprobleem. Met de pilaren (bollards) en slagbomen van Kiestra Parkeertechniek bent u van al deze parkeerproblemen af. Door onze veelal volautomatische parkeeroplossingen bent u in staat om uw parkeerprobleem drastisch te verminderen dan wel op te lossen. Kiestra Parkeertechniek is in staat om u een volledig op maat gemaakt systeem aan te reiken welke volledig aansluit op uw wensen. Wij bieden veel diversiteit tegen een gerichte prijs.

Geïnteresseerd in onze parkeeroplossingen en wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij zijn overtuigd dat wij u van dienst kunnen zijn!