Wat zijn verzinkbare palen?

Verzinkbare palen, of ook wel bekend als bollards, zijn verkeer beveiligde voorwerpen die worden gebruikt voor het beveiligen en afsluiten van omgevingen. Deze palen worden ingezet om te beveiligen tegen ramkraken, bijvoorbeeld bij pinautomaten, autoshowrooms of andere diefstalgevoelige omgevingen, maar voor het beveiligen van andere gebieden of eigendommen zijn bollards ook uitermate geschikt. De mogelijkheden zijn hierbij haast oneindig.

De verzinkbare palen kunnen dus breed worden ingezet, bijvoorbeeld voor het beveiligen van een bedrijventerrein of voor het afsluiten van een binnenstad. Naast de bovengenoemde toepassingen, kunnen de verzinkbare palen ook zorgen voor een optimale verkeersregulatie.

Op onze pagina verkeerszuilen vindt u de verschillende typen die wij kunnen leveren, waaronder de Faac verkeerszuil J275, Faac Verkeerszuil J200 en de grotere Faac verkeerszuil J355.

De verzinkbare palen van Kiestra Parkeertechniek

Kiestra Parkeertechniek beschikt over verzinkbare palen die ontwikkeld zijn op basis van een metalen (RVS) cilinder en vervolgens via een zuigermechanisme tevoorschijn komen. Ze kunnen uit zichzelf omhoog en omlaag bewegen door middel van kentekenherkenning, maar ook uw smartphone en toegangscontrolesystemen zoals handzenders kunnen gebruikt worden. Op zoek naar een geschikte handzender? Bekijk dan onze website met betrekking tot handzender producten.

Bij Kiestra Parkeertechniek kunnen wij verschillende typen verzinkbare palen leveren. Deze typen worden gekenmerkt door snelle en geluidloze bewegingen, een gestroomlijnd design en kunnen geheel volgens uw wens geconfigureerd worden.

Via onze pagina met verkeerszuilen vindt u de typen palen die wij kunnen leveren, waaronder de Faac verkeerszuil J275, Faac Verkeerszuil J200 en de grotere Faac verkeerszuil J355.

Waarom kiezen voor onze verzinkbare palen?

Kiestra Parkeertechniek kan met haar 12 jaar ervaring u voorzien van een uitstekende service door de kennis en ervaring in het vakgebied. Wij zijn tevens iedere werkdag van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds voor u bereikbaar.

Bent u op zoek naar meer informatie over de verzinkbare palen of met andere woorden de bollards van Kiestra? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen voorzien van een geschikte verkeersoplossing.